top of page

GEELIKYNNET

VARPAAN KYNNET VOI MYÖS GEELATA

Geelikynnet ovat susosittuja, koska ne eivät vahingoita omaa kynttä, mutta näyttävät ja tuntuvat lähes samalta kuin luonnolliset kynnet. Geelikynnet ovat tasapituiset ja siistit, eivätkä ne liuskoitu, katkeile tai lohkeile.

Geelikynnet tehdään siten, että geeli kovetetaan UV-tai LED-valon avulla oman kynnen päälle. Geeli muodostaa luonnollisen, suojaavan geelikuoren. Geeli voidaan laittaa joko pelkästään oman kynnen päälle tai kynteen voidaan tehdä lisää pituutta joko tipillä tai muotilla.

Geelikynsien koristelussa ja värien käytössä vain mielikuvitus on rajana. Meillä on erittäin laaja valikoima värejä. Joten pystymme toteuttamaan sinulle sopivat design kynnet!

 

Kynnet voidaan tehdä myös luonnollisen värisiksi. Perinteinen ranskalainen lakkaus on aina suosittu ja muodikas. Geelikynsien malliksi voi valita suoran, pyöreän, ovaalin, kulmikkaan tai suipon muodon.

 

Geelikynsien etuna on myös kynsien joustavuus ja vahvuus. Geelikynnet suojaavat tehokkaasti omaa luonnollista kynttä. Liuskottuville ja hauraille kynsille geelikynsistä on huomattava apu. Kynsiään pureskeleville geelikynnet sopivat myös mainiosti, koska geelikynsien pureskeleminen on vaikeaa. Geelikynsien avulla voi jopa päästä eroon kynsienpureskelutavasta.

 

Huolellisesti tehdyt geelikynnet ovat kestävät ja voivat pysyä kauniina hyvinkin pitkään. Kynsien huoltoväli on yksilöllinen ja riippuu pitkälti omien kynsien kasvuvauhdista, kotihoidosta ja siitä miten paljon ja mitä käsillä tehdään. Geelikynsiä on joka tapauksessa hyvä huollattaa säännöllisesti, jotta kynnet pysyvät kauniina ja hyvä kuntoisina. Keskimääräinen huoltoväli on noin 3-5 viikkoa. 3-5 viikossa kynnet kasvavat sen verran, että geeli ei enää pysty tukemaan tarpeeksi omaa kynttä ja geeli on näkyvästi kasvanut kynnestä ulos. Kynsien huollossa vanhaa geeliä hiotaan tarpeen mukaan ja lisätään uutta. Kynnet muotoillaan halutulla tavalla ja tehdään tarvittaessa uusi design.

 

Varpaan kynsiä voi myös geelata. Kesällä huolitellut ja kaunit varpaan kynnet pääsevätkin oikeuksiinsa sandaaleissa. Varpaiden geelauksen huoltoväli on hieman pidempi kuin käsien, koska varpaiden kynnet eivät joudu yleensä samanlaiseen rasitukseen ja eivätkä kasva yhtä nopeasti. Suositeltu hoitoväli varpaisiin on jopa 5-8 viikkoa.

 

Geelikynsien laiton aikana on hyvä välttää liiallista kosketusta rasvaisiin aineisiin tai ihoon.

bottom of page