G Beauty 

Iconic Magnetic Lashes with 2 magnets

Hinta 21,90 €

Tilaus

Voit laittaa meille vapaamuotoisen tilauksen sähköpostilla, josta ilmenee tilattu tuote Iconic Magnetic Lashes with 2 magnets ja kappalemäärät. Kirjoita yhteystietoihin koko nimesi, puhelinnumero ja postiosoitteesi, haluttu toimitustapa nouto (Sataman Studiolta arkisin klo 9-17) / Posti. Voit maksaa tilauksen paketin noudon yhteydessä tai tilisiirrolla, jonka lähetämme sinulle sähköpostilla. 

 

  • Magneettiripsien painon takia niistä veloitetaan 6,5 € postimaksu. 

  • Tilaukset toimitetaan käyttämällä Postin palveluita. Tilaukset lähetetään maanantaisin ja keskiviikkoisin. 

Tilaukset ja tiedustelut: triin.saagim@gmail.com

Tuotekuvaus
 

Iconic magneettiripset antavat näyttävää pituutta ja ylellistä tuuheutta. Iconic magneettiripset sopivat hyvin sekä päivä- että iltakäyttöön. Magneettiripsissä on taipuisa ripsinauha ja ne kiinnittyvät kahdella magneetilla. Ripsinauhan pituus on ns. puolen silmän malli. Tuote kiinnittyy kahdella magneetilla näppärästi, eikä ole tarvetta käyttää sotkevaa ja allergisoivaa liimaa.

VINKKI! Jos haluat kevyemmän ja luonnollisemman lookin, leikkaa alaripsinauhasta vain magneettiosiot kahdeksi pieneksi tupsuksi ja kiinnitä yläripsi niillä.

Ripset kiinnittyvät parissa sekunnissa ylä- ja alakappaleen avulla omien ripsien

jäädessä niiden väliin.

Valmistettu synteettisestä silkkisestä kuidusta käsin. Turvallista käyttää päivittäin. Sopii erityisesti liima-allergisille ja herkkäsilmäisille.

Magneettiripset suunnitellaan Suomessa.

Uudelleenkäytettävä, vegaani, käsintehty, allergiaystävällinen ja eläinkokeeton.