VOLUUMIRIPSET

Volyymiripsienpidennys on uusi, ainutlaatuinen ripsienpidennysmenetelmä. Volyymiripsienpidennyksessä käytetään erityisen ohuita ja kevyitä ripsikuituja, minkä ansiosta yhteen omaan ripseen voidaan kiinnittää jopa 2-7 ripsikuitua, kun tavallisessa ripsienpidennyksessä kuituja laitetaan ripseen vain yksi. Volyymiripsillä saadaan tuuheammat ripset kuin tavallisilla ripsienpidennyksillä, mutta lopputulos on ohuiden ripsikuitujen ansiosta silti luonnollinen.

 

Volyymiripsiä hoidetaan ja pidetään samalla tavalla kuin tavallisiakin ripsienpidennyksiä, joten jos sinulla on jo kokemusta tavallisista ripsienpidennyksistä ja haluat ripsistästi entistä tuuheammat, kokeile volyymiripsiä ja ihastu!

 

Jos sinulla on jo klassiset ripsienpidennykset, ei niitä tarvitse poistaa vaan vaihto volyymiripsiin onnistuu huoltojen avulla. Klassisten ripsienpidennysten vaihto kokonaan volyymiripsiin vaatii yleensä noin kaksi volyymihuoltoa, jotta kaikki tavalliset ripsienpidennyskuidut saadaan vaihdettua volyymiripsikuituihin.

Volyymiripset sopivat hyvin, jos:

  • sinulla on harvat omat ripset

  • haluat klassisia ripsienpidennyksiä tuuheammat ripset

  • klassiset ripsienpidennykset eivät pysy toivotulla tavalla